amsterdam escort highclass

Zomerhitte

Zomerhitte

In één keer is hij er dan: DE ZOMER! de temperaturen stijgen naar tropische hoogte. Iets wat ik persoonlijk fantastisch vind. Ik, ik ben een aanbidder van de zon. Voor mij kan het niet zonnig genoeg zijn. Waar ik wel een hekel aan heb, is de eeuwig zeurende Nederlander over het weer. De ene week is het “we hebben nog geen mooie zomerdag gehad” en de andere week is het “ik vind het in één keer zo warm, je hebt geen tijd om aan de hitte te wennen”.

Zweetdruppels

Het enige wat ik wat lastig vond met hitte is passionele seks, dat aan elkaar geplak en helemaal bezweten zijn was in eerste instantie niet zo’n aangename gedachte. Ben er echter achter gekomen dat dit onzin is en hetzelfde drempeltje is wanneer je met gloeiende hitte wilt gaan hardlopen. Daar moet je in eerste instantie ook niet aan denken.. Maar zodra je door de eerste zweetdruppels heen bent en je loopt jezelf zeiknat maakt het niet meer uit.

Hete sekssessie

Ik herinner me nog een hete sekssessie waarbij we lekker over elkaar heen gleden en ons haar nat geneukt hadden alsof we onder de douche vandaan kwamen. Bij deze gedachte krijg ik het meteen weer warm en mijn vagina tintelt. Ik denk dat ik vanavond mijn hete tropische zomerseks ga scoren en ik heb het perfecte slachtoffer in gedachte. Deze man is goddelijk, heeft perfect gereedschap en kan keihard stoten. Ik heb zin om helemaal zwetend warm naar een hoogte punt gebracht te worden en daarna in het zwembad af te koelen voor ronde twee… Ik ga er eens snel werk van maken… Ik word op dit moment niet alleen heet van het zonnetje maar ook van de geile gedachten dat het me lukt. Daarnaast is het natuurlijk super input voor een volgend blog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *