blog escort

Seks onderweg naar zonovergoten paradijs…

Het is zo ver de reis waar je al meer dan een jaar naar uitkijkt komt steeds dichter in de buurt. Jeetje wat moet er in mijn koffer? Niet te veel want ik heb me voorgenomen lekker de hele dag in mijn bikini te lopen op het strand,  af en toe te winkelen en natuurlijk zal ik ook wat tijd doorbrengen in een restaurant. Dus veel bikini’s mee en wat leuke dingetjes voor erover heen en gaan. Paar spannende setjes en natuurlijk mijn nieuwe Marlies die ik nog op de valreep gescoord heb.

Seks in een vliegtuig

De volgende dag is het zo ver en vliegen we via Amsterdam naar Thailand. Je moet 17 uur in een vliegtuig zitten, na mijn tweede film verveel ik me en ga ik een uitdaging zoeken. Links van mij zit een ontzettend lekker ding! Hij ziet eruit alsof hij al terug komt van vakantie. Heerlijk gebruinde kop en zijn lange haar in een knotje achter in zijn nek. Daar zou ik mijn handen wel eens goed doorheen willen halen. Deze gedachte maken me warm en na een half uur mezelf moed in pratend vraag ik: “Heb jij wel eens seks in een vliegtuig heeft gehad?”. Waarop hij antwoordt “ Zo dat is even wat anders als hoe heet jij? En waar kom je vandaan?“. Ja dat klopt daar heeft hij wel een punt maar dat interesseert me eigenlijk niet zo!

Botergeil

Na 5 minuten stilte zeg ik: “ Nou? Ik denk van niet maar daar kunnen we verandering in brengen”. Zelfverzekerd leg ik mijn hand op zijn knie en strijk via de binnenkant van zijn been richting zijn kruis. Daar kreeg ik het antwoord waar ik op hoopte! Zijn geilheid was niet te verbloemen en ik voelde een stevig groeiend apparaat van genot in mijn handen. Ik pakte zijn hand en leidde deze met gemak van A naar Beter zonder navigatiesysteem. Met zijn stevige handen wist hij mij in NO TIME naar mijn eerste hoogtepunt te brengen.

Ik wil meer! Botergeil als ik ben, kijk ik om me heen het is donker. Iedereen slaapt of zit met koptelefoon op in de volgende film. Stiekem kruip ik op zijn schoot om verder te vrijen, voor het eerst voel ik zijn zachte lippen en heerlijke tong. Jezus hij kan nog lekker zoenen ook! Ik voel zijn hand langs mijn dijen, hij wil zijn heerlijke warme penis tussen mijn hete schaamlippen schuiven. Op dat moment gaat er twee rijen voor ons “HET” lampje aan. Dit betekend stewardess op komst. Snel ga ik van hem af en met rode bloos maak ik van deze gelegenheid gebruik om een Gin Tonic te bestellen. “Straks verder?…”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *