Breda Escortservice

Hip netwerken eindigde in passievolle seks

Je kent ze wel de netwerkbijeenkomsten nieuwe stijl. Netwerkbijeenkomsten die in de vroege uurtjes van de avond beginnen en waar het tussen acht en tien uur alleen om netwerken gaat. Ik ben altijd wel in voor het combineren van business en pleasure dus was ik deze keer ook van de partij op deze hippe happening. De locatie bleef lang onbekend maar op vrijdag middag kregen we dan eindelijk de locatie te horen: een kerk. En werd ons in een marketing kreet medegedeeld dat we alles gingen doen wat God verboden heeft. Dat is aan mij wel besteed dacht ik, ik ga me zondigen aan de bubbels en de wijn.

Halelujaa

Na mijn uurtjes “serieus netwerken” zul je me vinden op de dansvloer met mijn handjes in de lucht joelend: ” HALELUJAA wat een lekkere DJ”. Met goede voornemens en een tas vol visite kaartjes ging ik op weg naar de kerk. Ik bedacht me dat ik al een hele tijd niet meer in een kerk was geweest, terwijl ik af en toe best wat zonde bega om op te biechten. Helaas, geen tijd om de straf wees gegroet Maria te bidden. Eenmaal binnen wist ik de weg naar de vip snel te vinden en in no time had ik mijn eerste glas fijne bubbels in handen.

Verboden vrucht

Na een paar serieuze gesprekken over de business en een paar leuke marketing acties verzonnen te hebben met een commercieel manager van een auto merk kruiste onze blikken elkaar. Even enthousiast als altijd kwam je op mij me af en ik zag de ogen van een heerlijk vosje dat deze avond zou gaan zondigen. Een ding wist ik zeker ik zou de verboden vrucht zijn vanavond. We hebben wat gepraat maar jij ging verder. We wisten dat we elkaar nogmaals zouden ontmoeten deze avond. Ook wisten dat bij de volgende ontmoeting de communicatie niet uit woorden zou bestaan.

Na een poos verscheen jij op de dansvloer en vroeg me mee een  sigaretje te roken. Echter liepen we niet naar de rookruimte maar langs de portier naar buiten. Als 16 jarige begonnen we te giechelen en te zoenen op een bankje buiten.  Dit giechelen werd al snel omgezet in heftige passie die eigenlijk niet op een bankje buiten thuis hoort. Ik zeg: snel mijn auto staat om de hoek waarna we daar als 20 jarige zijn verder gegaan. Dit smaakt absoluut naar meer kunnen we naar jouw huis vroeg ik. Nee ?! Ok dan gaan we naar die van mij…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *