Breda high class escort

Erotische fantasieën

Pikante details

Iedereen heeft zijn erotische fantasieën! Ze komen in verschillende vormen en maten. Romantische fantasieën, extreme fantasieën, zelfs gewoon bijna gods onmogelijke fantasieën. Het is een leuk gespreksonderwerp voor het weekend als je met een paar mensen net een paar wijntjes te veel op hebt. Openhartig aan tafel aan het filosoferen over het leven. Het is wonderlijk hoe je met de juiste sturing en eigen openhartigheid, de leukste pikante details op tafel krijgt. Het is doen, durf of waarheid voor volwassenen. Er wordt dan ook meestal voor waarheid gekozen omdat we de makkelijkste weg kiezen, kunnen blijven zitten en we toch onder de mensen zijn die we best kunnen vertrouwen.

Wat een verscheidenheid aan erotische fantasieën komen er voor bij! Zo zegt een tafelgenoot dat het zijn fantasie is om het een keer seks in het ijskoude dompelbad van de sauna te hebben. Hij zegt er ook meteen bij dat hij het al een keer geprobeerd heeft maar dat het om het overduidelijk krimpen van zijn penis niet gelukt is. Het tafelgezelschap ligt bijna allemaal onder tafel van het lachen.

Onder tafel gepijpt

Over onder tafel gesproken? Een van mijn beste vriendjes verteld schaamteloos dat een van zijn fantasieën al uitgekomen is. Hij was laats uit eten geweest met een hete Tinder date. Vol trots wist hij te vertellen dat hij onder tafel tijdens het eten lekker gepijpt was. Daar waren we allemaal stil van! Toen vertelde een vriendin, dat zij het wel eens zou willen doen bovenop een chauffeur van een rijdende auto op de snelweg. Dat is geen probleem zei haar mannetje maar we gaan eerst die van mij van achterin de taxi doen want ik kan niet meer rijden.

Ja en toen… toen moest ik met de billen bloot. Ik dacht ik verzin wel snel wat want mijn echte fantasie was toch wel wat bizar. Maar de inmiddels rijk vloeiende limoncello maakt mijn lippen loslippig. Nou zei ik, ik zou wel een seks op een paard willen hebben. Hoe ik dat wil en waar? Dat is wellicht in het volgende blog aan de orde (als hij uit is gekomen)…

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *