escort groningen

Overkomt mij dit nou..?

Druk, druk, druk! Zo, het is echt veel te lang geleden dat ik een blog heb geschreven. Er gebeurt echt genoeg om over te schrijven, maar het ontbreekt me aan tijd. Ken je dat? Dat je leven aan je voorbij vliegt. Gisteren was het nog 31 december, schoot het vuurwerk de lucht in en heb ik mezelf de hele avond met champagne verwend. Dit alles samen met mijn beste vriendjes en mijn gezin. Niet te laat gemaakt want het echte feest was voor mij op 1 januari. Toen zijn we lekker naar Amsterdam gegaan voor een nieuwjaar dansje in plaats van duikje want dat heb ik dit jaar maar overgeslagen brrr….

Losgaan

We gingen naar een lekker techno feestje in een Amsterdams theater. Op de heenweg, in de “zelf rijdende” Audi, (echt super eng!) begonnen we alvast aan de warming up. Losgaan op de lekkere podcast die uit de boxen kwam. “BVO” bubbels-voor-onderweg genuttigd en voor ik het wist was ik al warm en rozig voordat we aankwamen. Er bekroop mij een gevoel dat dit wel eens een hele bijzondere middag, avond zou kunnen worden.

Je zoende me

Na wat dansjes kwam dat moment wat je uitstelt maar wat zeker komen gaat. Ik moest even kijken of ik nog een meisje was 😉 If you know what I mean? Ik deed de deur van het dames toilet open en het was weer een gezellig kippenhok zoals altijd. Uit het toilet komend, mijn kousen nog goed aan het doen, struikel ik bijna over je heen. FUCK wat ben je mooi! Ik was totaal in de war vanaf dat moment. Stuntelig vroeg ik je of het aan mij lag of dat het warm was? “Shit, geen elastiekje bij” zei ik. Jij pakte er een van jouw pols om vervolgens brutaal mijn haar in een knot te doen. Je zoende me in mijn hals en was weg.

De weg langs mijn dijen

Krijg nou wat, ik sta daar en ja? Binnen besloot ik je niet overal te gaan zoeken, ik danste vrolijk verder op de heerlijke beats en nam nog een Wodka Spa rood. Ineens voelde ik een hand langs mijn benen en heupen glijden, daar was je weer! Mijn man keek ons verwonderd aan. Je pakte mijn hand en leidde me achter het podium. Daar begon je met me te zoenen en zette je me tegen de stelling aan.

Je hand ging onder mijn jurk en vliegensvlug wist je de weg langs mijn dijen naar mijn vagina te vinden. Ik had het warm, was geil en nat. Je ging op je knieën en likte me naar een hoogtepunt. OH GOD wat ben jij lekker! Glimlachend zoende je me nog éénmaal innig. Je trok het elastiekje uit mijn haar, gaf me een knipoog en weg was je weer. Ik weet niet wat me overkomen is, heb je niet meer gezien maar zou je graag nog eens ontmoeten..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *