exclusief gezelschap

Rijke mannen? Gold Diggers! & Rotterdams Chique

Rijke mannen?

Zo, het was er me weer eentje! Leo’s Borrel, een High Class Netwerk Event. Daar moeten we natuurlijk bij zijn als Secret Diamonds, we zijn immers een exclusief gezelschap bureau. De borrel begon om 23:00 uur wat deze al onderscheid van de vele andere waar we al geweest zijn, die beginnen altijd tussen 17:00 en 19:00 uur. Een hele lijst aan dresscodes maakte dat ook wij eens goed gingen uitpakken en onze mooiste jurkjes en hakjes aantrokken. Hier heb ik trouwens lang in dubio over gezeten.

DJ Funkerman moest draaien en normaal gesproken dans ik altijd lekker met mijn voetjes van de vloer op zijn heerlijke sets. Maar het doel heiligt de middelen en ik ging dus op mijn pijltjes van 9 cm de Villa Thalia in. Wat een happening, het begon met een rode loper en een fotomomentje met twee schaars geklede dames, die wij maar even over hebben geslagen. Hun opzichtige rode mantels vloekte immers bij mijn chique oud roze mantel. We hebben onze jasjes opgehangen en in de goede sfeer gemengeld. Als een ware paradijsvogel zag ik mezelf al door de zaal flaneren.

Te hip

Echter, toen de deuren door twee schaars geklede dames open gedaan werden, was het een veel te drukke jungle waar ik met moeite doorheen getijgerd kwam. Gelukkig waren vrienden er al veel vroeger en hadden een tafeltje weten te bemachtigen. Het was  een voorstelling van zien en gezien worden, zelfs behulpzaam zijn en lief lachen naar de medemens mocht je alleen maar rivaliteit bezorgen. Deze dames waren arroganter dan Beyoncé, Britney en Madonna bij elkaar. Exit! Tijd om naar huis te gaan, er is geen sfeer hier. Dit is geen plek waar business met pleasure gemixt wordt. Te hip! Te zelf ingenomen! En discriminerend zelfs! Het entertainment bestond uit dansdames schaarser dan schaars gekleed en de sixpack van de dansende heren onder twee shirts verborgen. Niet Normaal! “Nog 1 drankje en dan gaan we” werd geroepen!

En toen kwam hij, de redder van de avond! Brutaal vroeg hij of hij ons tafeltje mocht confisqueren. Ons tafeltje? Natuurlijk mag jij dat ben toch zo weg dacht ik….. Blijf je gezellig bij ons aan het tafeltje staan? Hij wordt opgeleukt met een lekkere fles champagne. Dat klonk als muziek in mijn oren natuurlijk net als DJ Funkerman die zijn set net begonnen was. Zo kreeg de avond een verrassende wending. Ik kreeg glimlachen en knipoogjes van de heren, zelf de dames leken ontdooit bij het aanzien van de fles…. En ik?! Ik dacht, wat die dames kunnen kan ik ook voor 1 avond “fake it untill you make it”, genieten en afsluiten met de MC Donalds…

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *