high class dames eindhoven

Van SEXY RIDDER naar schuldige papa

Van SEXY RIDDER naar schuldige papa

Ja het was weer zover in het prachtige zuiden! Eens per jaar veranderen steden als Breda, ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven in het Kielegat, Oeteldonk en Lampegat. Voor sommige het mooiste wat er is, voor anderen een reden om op vakantie te gaan, ver weg. En voor mij…? Ik ben altijd wel in voor een feestje! Dus ook dit jaar was ik zo weer over te halen om op het laatste moment toch nog een paar carnavals momentjes mee te pakken. Ik waande me een weg naar de zolder om de verkleeddoos op te sporen. Gehuld in een witte hoepel met een kittig zwart leren bustier drinken we een paar shotjes om in de stemming te komen.

Verkleed in mijn rol als (B)engeltje ging ik samen met mijn partner in crime Breda onveilig maken. In het eerste café waar ik onze drankjes bestel, sta je al de charmante ridder uit te hangen. Ik smelt van de kuiltjes in jouw wangen en je heerlijke glimlach. De grijns op mijn gezicht bij terugkomst met onze drankjes verraadt gelijk dat ik wat leuks heb gespot. Na wat drankjes samen met mijn vriendinnetje kom je in de polonaise voorbij.

Ik ben bloed geil…

Bij de tweede keer trek je me voor je, loop je vlak achter mij en maakt gretig gebruik van de drukte om mij tegen je aan te drukken. Je fluistert in mijn oor dat je op kruistocht bent en mijn engelachtige vergiffenis wilt voor de zonde die je zo zal begaan. Ik voel de warmte langs mijn hals naar mijn hoofd stijgen. Je pakt mijn hand en leidt me het café uit. Zonder iets te zeggen lopen we achter de muren van de kerktuin. “Wacht” zeg je….. Als je terug komt, heb je een wollen verhuisdeken en een zakflesje drank bij. “Voor als we het koud krijgen” zeg je met een knipoog. Ik ben bang dat we daar niet de kans voor krijgen. Passioneel beginnen we te zoenen en met groot gemak weet jij als snelle ridder de tocht naar mijn kruis af te ronden. Ik ben bloed geil en vergeet de totale wereld om met heen! Je begint me heerlijk te nemen en samen bereiken we het hoogtepunt. Lekker liggend in onze wollen deken drink ik een slok whiskey.

De volgende dag loop ik met een katertje (of 2) in de AH, verdwaast op zoek naar de halfvolle melk. Mijn hart slaat over als ik je opeens bij de Coolbest zie staan. Je gooit het pak onder in een kinderwagen, huh….. WTF!! Iets klopt er niet aan deze werkelijkheid toch? Het aansluiten van je vriendinnetje bevestigt echter de realiteit. Ach ja:  I’ll rather be somebody’s shot of whiskey than any ones cup of tea!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *