High class escort assen

Heerlijk: ik doe het vooroordeel eer aan !!

Ik ben een echte Brabantse, geboren en getogen in de mooiste stad van het zuiden: Breda!  De stad die met carnaval onder de naam Kielegat gaat. En carnavallen is wat ik het afgelopen weekend heb gedaan, 4 dagen lang! Met Carnaval transformeer ik van redelijke serieuze ondernemer en moeder naar een compleet dweilorkest. Met Carnaval ben ik als een kind in de chocolade fabriek en gaan alle remmen los. Zo ook dit jaar!  Ik zit vrijdagmiddag samen met mijn vriendinnetje het eerste biertje weg te tikken en kijk haar aan. “Ik voel het” zeg ik “dit wordt me een Carnaval OMG”.

Carnaval vind je leuk of helemaal niet. Boven de rivieren wordt het niet goed begrepen, die denken dat het alleen om zuipen, vreemdgaan en kotsen gaat. Dat het altijd complete orgies zijn! Niets is minder waar! Carnaval gaat om biertjes drinken, saamhorigheid en gezelligheid. Lekker meedeinen op de muziek en Marietje van achter bij de schouder, niet haar tieten, pakken.

Een aantrekkingskracht die ongekend is

Maar ik zal het maar meteen toegeven. Ik zal je zeggen dat ik dit jaar tot GROTE schaamte alle vooroordelen die men heeft, eer heb aangedaan. Maar oh wat was het heerlijk lekker eens geen remming te hebben. Elke middag op de Grote Markt beginnen om daarna naar de foute kroegjes te gaan en daar stond jij foute man. We hebben al een heel verleden en we weten dat het beter is om bij elkaar uit de buurt te blijven. Jij gesetteld, ik single en een aantrekkingskracht die ongekend is.

We zien elkaar, instant wordt ik heet! Jij komt naar mij toe, je ziet er fantastisch uit in je heerlijke kostuum. Het enige wat je zegt is: “als jij hier bent is het beter als ik ga” en weg was je. Vervolgens denk ik “fuck you” en neem nog een shotje wodka naast mijn biertje. Heerlijk tipsy wandel ik de volgende kroeg in. Ik moet naar het toilet en denk ik stik erin ik ga bij de heren. Heerlijk ondeugend ben ik alle mannen bij de urinoirs aan het verleiden. Nog succesvol ook! Ik zou zo met de cowboy, de Minion en de skileraar mee naar huis mogen.

Heerlijke ongeremde seks

Totdat de WC deur opengaat en jij binnenstapt. Ik zeg “sorry guys” en trek je voor je tegen kan sputteren de WC in. Als een leeuwin die al dagen honger heeft, trek ik je naar me toe en begin je intens te zoenen. Naar een heerlijke vrijpartij moeten we dit hok uit. Bang om bekenden tegen te komen ga ik eerst. “Veilig” schreeuw ik expres een tikkeltje te hard om je te plagen, maar nu is de wolf in je los! Je neemt me mee naar het appartement van een vriend en we hebben daar de meest dronken, heerlijke ongeremde af en toe klungelende seks. Opeens kwam je vriend thuis en heb ik aan alle vooroordelen mee gedaan. Zuipen, iemand laten vreemdgaan en een orgie. Alleen het kotsen heb ik aan mezelf voor bij laten gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *