high class escort charlotte

Een fantasie die waarheid wordt…

De fantasie

We konden nog wel gek scherend zeggen in de auto: “Misschien komt nou eindelijk DE FANTASIE wel uit”. Als ik er nu aan denk en over aan het schrijven ben, durf ik dit blog eigenlijk niet verder te schrijven. Ik krijg het warm en de slappe lach tegelijk als ik er aan terug denk. Maar belofte maakt schuld en ik heb jullie het verhaal beloofd, zou deze in de toekomst plaats vinden.

Butterfly without sex

We waren uitgenodigd op een openingsborrel van een bepaald sportevenement. In de auto onderweg daar naar toe waren we al baldadig aan het fantaseren over het soort mensen wat er zou komen. We hadden er een beeld bij van chique geklede vrouwen met hakjes en hoedjes. En de mannen in grijze en blauwe pakken, misschien een enkele ruit. Dit beeld leek ook aardig te kloppen toen we op de locatie van Outdoor Brabant aan waren gekomen. Op de drankkaart kijkend valt mijn oog op de rosé genaamd “Butterfly without sex”. Precies mijn gedachte! Mijzelf vergelijkend met een vlinder die hier gegarandeerd geen seks zou gaan hebben, bestel ik flirtend bij de barman een rosétje. Toch geen bijzondere sexy mannen hier.

Sexy cowboy

Na de officiële opening speech en twee wijntjes ga ik een kijkje nemen bij het dames toilet. Bij terugkomst is er de presentatie van de men-teams en daar komt Canada voorbij. Ik sta met mijn hak vast in de houten loopplank als je me zegt dat ik mijn schoen kwijt raak. Geïrriteerd  kijk ik op en daar staat de meest sexy cowboy die ik ooit heb gezien! Jeans, boots en cowboyhoed om het af te maken.

Gegeneerd vraag ik of hij me kan helpen in plaats van aan mij te staren. Met zijn grote handen probeert hij mijn schoen los te krijgen maar breekt daarbij mijn hak. Ik breek nonchalant de hak van de andere er af en vraag brutaal hoe hij denkt dit goed te maken. Hij pakt me bij mijn arm en neemt me zonder iets te zeggen mee. Gewillig laat ik me meenemen naar zijn trailer waar hij twee biertjes opent.

Seks op een paard

Uitkijkend op zijn paarden en hem komt ineens mijn fantasie weer naar boven. Ik begin te glimlachen en hij vraagt waarom ik lach. Verlegen zeg ik hem dat ik dat niet vertellen kan. Aan de andere kant, hoe vaak krijg ik deze perfecte setting van paarden en een knappe man. Als ik hem mijn erotische fantasie van seks op een paard hebben vertel, zegt hij: “IMPOSSIBLE!”. Maar een andere optie heeft hij wel..

Brutaal tilt hij mij van de stap en tilt mij zijn trailer in. Voorzichtig plaats hij mij op het stro en begint me heerlijk te zoenen met zijn beetje droge ruwe lippen. Met zijn grote behendige handen heeft hij in mum van tijd mijn kleding uit. Zijn bovenlijf is goddelijk in de schemer. Zijn witte boxer steekt af tegen zijn heerlijk gebruinde lijf. Zacht komt hij in me en we hebben heerlijk gevreeën.

Ik kijk op zijn horloge en schrik me rot, ik moet gaan! Snel heb ik me aangekleed en ben ik terug naar de borrel gegaan. Daar stond mijn compagnon met boze blik in haar ogen, “waar was je” vraagt ze. Maar ze begint meteen te lachen als ze mijn hakken en het stro in mijn haar ziet. Was het weer zo’n avond!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *