high class escort drenthe

Rokjes dag

Jawel, nog niet zo lang geleden ging de zomertijd in en vorige week woensdag was het weer rokjesdag. Ja mensen, er komen weer mooie tijden aan! April en mei zijn denk ik wel twee van de mooiste maanden van het jaar! Het wordt weer langer licht, het zonnetje begint langzaam lekker te schijnen en de natuur komt weer tot leven. Nou niet alleen de natuur, iedereen om mij heen krijgt weer een positive vibe. Ik ook kan ik je vertellen, als de lente komt dan ben ik in mijn element! Sterker nog, ik dender net als een kalfje dat voor het eerst in de wei komt, het leven door.

Omhoog wapperend

Maar goed rokjes dag.. Heel Nederland had het over deze heugelijke dag van de rok, mij viel het echter tegen. Ik mezelf dinsdag avond helemaal voorbereid, de benen een extra verzorging gegeven en zelfs naar de zonnebank gegaan. Ik heb de kledingkast twee keer doorlopen, opzoek naar de perfecte rok om het seizoen mee te starten. Kom ik woensdagochtend buiten is er geen rok te zien, geen blote benen, geen omhoog wapperende rokjes op de fiets: NIETS! Dit was echt een mega teleurstelling, dus had ik voor mezelf besloten dat ik het maximale uit mijn rokjes dag zou halen.

Dikke knipoog

Vervolgens ben ik naar boven gegaan voor een kortere versie van de rok en besloot ik mijn slipje uit te trekken. Op boeven pad dan maar, ik moest als vrouw voor alle vrouwen rokjesdag tot een succes maken. Het begon in de supermarkt waar ik de eerste rode bloos ontving door op mijn teentjes naast een vakkenvuller de ontbijtgranen van de aller bovenste plank te pakken. Mijn rokje schoof tot net ondermijn billen en ik weet zeker dat de jongeman links onder mij een uitzicht had om van te genieten. De ontbijtgranen in mijn mandje, een dikke knipoog en ik liep weg. Op naar mijn werk, daar heb ik nooit een rokje aan laat staan zo’n korte. Hier was dan ook geen extra actie nodig om alle mannelijke collega’s de hele dag van slag te laten zijn.

Stoute gedachtes

In de middag was ik vrij en besloot de voortuin van onkruid te ontdoen. Op de hurken en expres met gestrekte benen mijn hoopje onkruid oppakken.  Ik had nooit verwacht dat jij zo brutaal zou zijn en deze dag een koekje van eigen deeg zou krijgen. Je loopt mijn voortuin in en achter de kliko pak je me beet onder mijn rokje aan mijn ronde billen. Zo buurvrouw lekker de tuin aan het doen? Ik krijg ineen een vloedgolf van lentekriebels in mijn lijf. Met je jonge ondeugende kop kijk je me intens aan. “heb je een kopje suiker buurvrouw? ”  Dit was de hint om naar binnen te gaan. Ik wandel de keuken in buk om de suiker uit de onderste la van mijn keukenkast te halen. Je komt achter me staan, pakt me bij mijn borsten en begint me stevig in mijn nek te zoenen. Ik voel dat ik tintel van opwinding en heerlijk nat ben van de stoute gedachtes die door mijn hoofd gaan. Dit kan echt niet! De buurjongen van de hoek is nauwelijks twintig jaar. Ik draai me om en zeg; “dit kan echt niet “.. Maar het kon dus wel 😉

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *