high class escort Groningen

Wanneer een verjaardagsfeestje een leuke afsluiting krijgt

Leuke afsluiting

Verjaardagsfeestjesfeest verplichtingen waar ik altijd tegenop zie. Zeker van die verjaardagsfeestjes waarbij vrienden en familie met elkaar gecombineerd worden. Waar  je met zijn allen in een kringetje door elkaar aan het praten bent. De zoveelste schaal met leverworst komt weer voorbij en ik denk bij mezelf; welk excuus kan ik verzinnen om hier zo snel mogelijk weg te zijn. 
Nee! Het zijn de feestjes waar vrienden en familie wijs gescheiden worden die de grootste kans van slagen hebben in mijn ohditistochweleenaardigfeestje categorie.  De feestjes waar je eerste glas ingeschonken wordt waarnaar je zelfstandig de koelkast mag plunderen. Waarbij iedereen dan ook rijkelijk in de alcohol vloeit.

Het was nu al interessant

Zo’n feestje had ik laatst. Een feestje zonder kring maar met lekkere housebeats van de DJ’s en een paar schone dames op de dansvloer. Mijn aandacht was meteen getrokken door twee zoenende in elkaar opgaande dames. Van één van de dames had ik dit totaal niet verwacht! Deze verjaardag was nu al interessant en ik vroeg me af welke wendingen de avond nog meer zou krijgen? 

Na wat dansjes en wat drankjes moest ik tijd maken voor een sanitaire stop. Beneden was deze bezet en voorzien van rij van drie personen dus ben ik stiekem naar boven geglipt. Ik was niet de enige zo bleek want toen ik langs de slaapkamer liep lagen de zoenende dames van eerder op de avond passioneel te vrijen. Toen ze me in de gaten kregen sommeerde ze me de slaapkamer in, ik zei: “Zo eerst naar het toilet. Kijkend in de spiegel zag ik dat ik geen rode oortjes maar wangen had gekregen en dat mijn lijf opgewonden was.

Passie en erotiek

Na mezelf kort opgefrist te hebben besloot ik willig naar de meiden te luisteren en heb ik kortstondig met de vrij partij mee gedaan. Feestje is beneden zei een stem en ja… Daar had hij gelijk in terwijl dit feestje boven ook niet onaardig was. Beneden aangekomen had ik het gevoel dat ik door iedereen betrapt was en waande me een weg naar de koelkast. Een BACO dan maar, behoefte aan wat stevigs. Onze blikken kruisten herhaaldelijk, ik wist dat dit niet het einde zou zijn en dat dit nog een heet feestje zou worden!De avond vervolgde er werd stiekem in de gang gezoend. Het werd later en later en hoe meer mensen er naar huis gingen hoe meer er duidelijk werd dat we naar passie en erotiek gingen. We gaan in bad zei je met ondeugende blik….

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *