luxe escort Zwolle

Duivelse Dilemma’s

Duivelse Dilemma’s

Zoals jullie wellicht eerder hebben kunnen lezen in mijn blogs, vind ik het vrouwelijk schoon en de ontdekkingstocht naar erotiek erg spannend..

De nieuwsgierigheid naar het vrouwelijk lichaam zat er al vroeg in bij mij. Op de basisschool had ik een vriendinnetje Ellen en zij was er op zijn zachts gezegd vroeg bij. Ellen was op jonge leeftijd, 11 jaar, al behoorlijk ontwikkeld wat betreft het lichaam stimuleren omdat dat lekker voelt. Ik was op jonge leeftijd ook een avonturier maar minder onderlegd als zij. Echter, toen Ellen mij haar geheim vertelde en het wilde uitproberen op mij onder de noemer “onderzoek”, wilde ik gretig haar proefkonijntje zijn. Dit resulteerde in het strelen en kietelen van mijn vagina en clitoris door haar jeugdige handjes. Inderdaad, dat voelde heerlijk! Beter als het geklungel wat ik zelf al meer dan eens geprobeerd had. Ja, Ellen was fantastisch en samen ontdekten we nog veel meer… Tot er abrupt een einde aan onze vriendschap kwam. Na deze fantastische ervaring heb ik een tijd lang enkel ervaringen met het mannelijk geslacht gehad. Op zoenen met vriendinnen, om de mannen gek te maken, na.

Maanden lang heb ik er naar gesnakt…

Daar stond ik aan de bar met een vriend wat drankjes te doen en bij te kletsen. Toen kwam zij mijn leven ingewandeld! Bregje, ze had de meest mooie blauwe kijkers van de hele wereld. Ik kwam er al snel achter dat zij op vrouwen viel. Die avond heb ik haar in de wc’s van de kroeg gezoend. Bregje zat in een badkamer verbouwing en verlangde naar een bad. Deze heb ik haar aangeboden bij mij op één voorwaarde: dat we er samen in zouden gaan.  Dit was de start van een geweldige seksuele ontdekkingsreis! Niemand op de hele wereld (behalve mijn man, maar dan op een andere manier) kan mij zoveel seksueel genot geven als zij. Ik kan geen genoeg van haar krijgen! Maar er komt een punt waarbij je afscheid moet nemen omdat ook zij verder moet met haar leven. Een relatie en een affaire gaat niet samen en ik gunde haar liefdesgeluk. Maar hoe neem je afscheid van iets wat zo intens lekker is!

Maanden lang heb ik er naar gesnakt en erover gedroomd om ooit nog op die manier van een vrouw te genieten en om zo betoverd te worden. En dan.. Dan kom uitgerekend jij in mijn leven, jij! Zo onbereikbaar, zo niet te doen! Eigenlijk kan en mag ik dit niet laten gebeuren voordat het weer te gecompliceerd wordt! Maar je laat me niet los! Je maakt me gek met elk compliment. Je maakt me gek met sexy foto’s. Je wilt me zeg je! En ik, ik weet niet wat ik met je aan moet. Ik zou zo graag met je op ontdekkingstocht gaan maar er kunnen zoveel dingen tussen ons in komen staan. Toch gebeurt het, toch kan ik geen nee zeggen tegen jouw heerlijke lichaam. Toch…..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *