male escort

Hete sportsessie!

Ondanks mijn drukke schema probeer ik toch altijd een uurtje te sporten. Twee keer per week ga ik joggen met een vriendin en 2 keer in de week beul ik mijzelf af in de sportschool, dit deed ik voorheen altijd in de avond. Echter zijn mijn tijden verschoven van s ‘avonds naar ’s ochtends omdat ik dan meer energie heb. Zo ook deze specifieke woensdag ochtend sleurde ik mezelf de gym weer in.

Onder de indruk

Het is een heerlijke tent waar je lekker crossfit kunt beoefenen en de muziek staat op een goed volume aan. Het is rustig, er is alleen een kerel aan het trainen die er uit ziet alsof hij hier elke dag komt. Zonder moeite weet hij vanaf de grond om een turn bok te springen en ik zeg je eerlijk: Ik ben onder de indruk! Ook de pull up aan de stang gaat smooth en ik zie de spieren van zijn armen opzwellen, elke keer als hij zichzelf omhoog trekt. Ik moet me concentreren, let op je zelf!

Mijn god, wat een lichaam!

Sta ik daar met een barbell in mijn nek te squatten en val bijna voorover. Dit omdat meneer het nodig vindt zijn shirt uit te trekken. Mijn god, wat een lichaam! Dit is een six pack 2.0. Zo een mooi afgetraind lijf heb ik van mijn leven nog nooit gezien. Spontaan begint alles in mijn lichaam te gloeien. De eigenaar van de sportschool is een vriend van me en vraagt mij om het fort te bewaken. Nauwelijks uit mijn woorden komend stotter ik: “ja hoor komt goed”. Toen waren we nog met z’n tweeën en ik voelde me opgelaten en geil. Ik denk wat hij kan, kan ik ook! Ik heb als antwoord ook mijn shirt uitgetrokken en sta daar in een sport BH. Ondanks dat ik nog niet de meest strakke buik heb, weet ik dat mijn E-cup indruk maakt op menig man. Tijd om de tagg lift te doen en deze jongeman ook maar eens af te leiden. Ik heb de aandacht maar doe alsof ik het niet zie.

Ineens staat hij naast me en zegt hij “ik heb het al warm genoeg hoor”. Ik brutaal: “daar heb je het zelf naar gemaakt, ik heb ook gevoel en kreeg het warm van jou”. Onze blikken kruisten elkaar en we hadden beide dezelfde gedachte. Voor ik het wist had hij zijn lekkere lijf stevig tegen me aan gedrukt. Hij trok me met zijn sterke armen om mijn middel naar hem toe. Tilde me op alsof ik zo licht was als een veertje. Zette me op de bok en we begonnen passioneel te vrijen. Wacht! zeg ik, “iedereen kan zo naar binnen kijken, zullen we dit in de douche voort zetten?”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *