ontknaap service

Ontmaagding

Ontmaagding

Ontmaagding: HET topic van BNN | Spuiten & Slikken, aflevering 4. Hebben we het dan alleen over de eerste keer seks?  Ik kan een legio aan ontmaagding verzinnen. Je eerste keer met een man, je eerste keer met een vrouw, je eerste keer anaal en ga zo maar door..

Je eerste keer! Ik kan mijn eerste keer seks nog goed herinneren. Mijn toenmalige vriendje was 4 jaar ouder en maakte mijn eerste keer zeer bijzonder. Ik was er, zo heb ik gisteren uit cijfers vernomen, vroeg bij op mijn 14de. Ik kwam binnen, de rozenblaadjes lagen in de gang en op de trap een aantal kaarsjes richting de badkamer waar een schuimend bad klaar stond om samen in te gaan. Wat lekkers te drinken, goede muziek, rozen blaadjes over de gang naar zijn slaapkamer om zo in zijn bed te eindigen.  Kortom mijn eerste keer seks was super romantisch en heel erg fijn.

Lessons in Love

Zo anders moet het geweest zijn voor de in BNN aanwezige Yannick die door één van onze dames ontmaagd is. De ontknaap service noemen ze dat bij BNN. Ontknaap service? Als je het mij vraagt klinkt ontmaagdservice beter! Dit kan voor zowel heren als dames of nog beter onze Lessons in Love. Want ook al heb je het al gedaan, je kunt wellicht best nog een lesje of twee gebruiken.

Zo ben ik zelf benieuwd of ik wel een goede minnares ben als ik het met een vrouw doe. Over het algemeen, durf ik hardop te zeggen, is mijn resultaat met mannen goed te noemen. Vrouwen, dat is een heel ander verhaal. Ik moet ook eerlijk toegeven dat toen ik voor het eerst een vrouw likte, ik het doodeng vond. Dat is ook een soort eerste keer eigenlijk.Mijn eerste keer met een vrouw kan ik me ook nog wel herinneren. Feitelijk was ik te jong om de eerste keer voelen en kussen met een meisje seks te noemen.

Tong verwennerij

De echte eerste keer met een vrouw was met Astrid. Astrid was bepaald niet vrouwelijk te noemen. Ze had kort haar, mannelijk gekleed en toch was er iets in Astrid wat mij tot haar aantrok. De eerste keer met haar was super spannend en ik was in mijn leven nog nooit zo lekker door een tong verwent. Opwindend eigenlijk als ik er aan terugdenk. Zij wist mij meerdere malen tot een hoogtepunt te brengen met haar tong, iets wat ik tot die tijd nog nooit had meegemaakt.

Ik heb overigens nog geen klachten van de vrouwtjes gehad hoor maar ik ben er zelf één en weet dat we uit beleefdheid best wel goed kunnen zijn in het doen alsof. Ik zou wel een Lessons in Love willen van een vrouw met heel veel ervaring, dat zou dan ook meteen mijn eerste ik-betaal-voor-seks ontmaagding zijn. Of zijn er dames die zich gewillig aan bieden?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *