ontmaagding

Met vallen en opstaan

Legio mannen

Ondernemen blijkt af en toe best lastig! Het ene moment stromen de aanvragen voor boekingen binnen en het volgende moment sta je stil. Er komen bij mij gedachten op van “wat doen we verkeerd?”. Aan de inzet kan het niet liggen want die is 200%. Waar ga ik onze clientèle vinden? Niet de legio mannen die ik op evenementen spreek, die allemaal zeggen dat ze zullen gaan boeken. Nee, ik zoek de mannen maar ook zeker de vrouwen die het gewoon doen!

Lastig blijkt het soms wel om de juiste dame aan de juiste heer te koppelen. Krijg je van een klant een heel scenario wat redelijk onderdanig is, wilt hij een dame met veel pit. Zie dan maar eens uit te zoeken hoe dat zit. Eindelijk een boeking voor maandag in the pocket is de dame niet beschikbaar omdat ze tussen de witte lakens in het ziekenhuis zal liggen. Dus verder met onderzoeken waar we de dames en heren nog meer kunnen promoten.

Bizarre seksactiviteiten

Je komt dan al snel in het web van erotiek, seks of beter gezegd soms veel ranzigheid. Je kunt het zo gek niet bedenken of de bereidwillige dames en heren kunnen geld verdienen met de meest bizarre seksactiviteiten. Er wordt vlot 250 euro geboden om alleen een vrouw op commando te mogen likken. Een befslaaf noemt men dat. De opbrengst is 500 euro als deze dame haar maandelijkse periode heeft bereikt: BAH. Daarover gesproken, er wordt massaal geboden op gedragen slipjes die dezelfde waarde stijging kent. Makkelijk geld verdienen is het bij de fetisj mannen. De voeten fetisj trekt mij daarbij het meeste aan. Ik vind het idee van een voeten kietelsessie betaald met 100 euro erg aantrekkelijk klinken en vooruit dan mag de man in kwestie best even zijn tong tussen de teentjes halen. Zou ik dat durven zo’n fetisj man aan zijn trekken laten komen?  Wellicht iets om over na te denken als grens verleggende activiteit… Kortom tot nu toe veel gelachen en misselijk geweest van alles wat er online te vinden is,  met de conclusie dat ik heb besloten dat er weinig online te vinden is waar ik mijn toppers tussen wil zetten..

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *